Emilie Francati, Gentofte var klar favorit i dagens finale i kvindernes singlerække mod Karoline Laursen fra KB, og det blev da også til en klar favoritsejr på modstanderens hjemmebane på KB. 6-2 og 6-1 var de overbevisende cifre og mens Emilie således kunne juble over sit første seniormesterskab i single, så havde finalemodstanderen også meget at glæde sig over. Karolines semifinalesejr over Hannah Viller Møller var nok mesterskabernes største overraskelse.

Hos herrerne skulle der også kåres en ny mester, og finalen stod mellem det 15-årige supertalent fra HIK, Holger Vitus Nødskov Rune, og den 19-årige August Holmgren, Gentofte, som til daglig slår sine folder i det amerikanske collegemiljø.

Første sæt vandt Holger ubesværet med 6-2, men i andet sæt fik August kæmpet sig tilbage og vandt sættet med 6-3, og så skulle kampen afgøres af en matchtiebreak! Ja du læste rigtigt. Et dansk mesterskab afgøres ikke længere med et langt tredje sæt, som man ellers spiller internationalt – nu skal det hele overstås hurtigst muligt! Så må vi blot håbe at de danske spillere ikke bukker under i de lange kampe på internationalt niveau.

August vandt tiebreakeren med 10-4 og tog dermed sit første singlemesterskab. En åbenlys skuffet Holger havde efterfølgende svært ved at styre temperamentet, men det får han forhåbentlig styr på i fremtiden, for den ser stor ud for det unge talent.