Herrerne Pulje 1:

2. runde i Elitedivisionen bød på dansk holdtennis’ modsvar til “El Clasico”, opgøret mellem KB og Lyngby og selvom KB vandt blev det nok lidt mere spændende end først antaget. 4-2 til KB og en af de helt store kamp må have været kampen mellem Davis Cup helten Martin Pedersen og Rasmus Nørby.  Hver spiller tager et sæt med 6-2 og det hele ender i champions tiebreak som Rasmus vinder 11-7. Jo,jo han kan skam endnu, den gode Rasmus. Da Andreas Cunha Bang vinder over Simon Friis Søndergaard, var det pludselig 2-0. Herefter vinder KB de næste fire kampe, ofte meget snævre kampe. Det har uden tvivl været en seværdig kamp.

I den anden kamp i pulje 1 vandt Gentofte over Birkerød med 5-1. Gentoftes herrer er et meget stærkt hold med den tidligere topspiller Kristian Pless som førstesingle og stortalentet Christian Sigsgaard som andensingle. Birkerød havde debut på til juniorspilleren Alex Barbat som kæmpede mod overmagten men gjorde en god figur.

[quote_box_center]Sportschef Thomas Wahl siger til Tennisavisen at “der var ingen kampe hvor vi blev kørt over, og det var en god kamp. Det er lidt ærgerligt der ikke er flere tilskuere, for det er egentlig rigtig god tennis evt. tilskuere ville komme til at se.”[/quote_box_center]

Herrerne Pulje 2:

Her fortsætter Hillerød med blandt andet Søren Borup Wedege på holdet deres fornemme spil og de vinder en klar sejr over B93 med 6-0 og Hillerød har endnu ikke tabt nogle kampe og ligger som en klar nr. 1 i deres pulje.

Skovbakken vandt deres kamp over ATK med 4-2. Skovbakken stillede med et fantastisk spændende hold. Det er et hold af unge talenter og de gør det virkelig godt. Holdet består af Alexander Sunke, Patrick Kristensen, Tobias Lentz og Oliver Abildsten. Nogle af navnene kender læserne allerede fra beretninger om danskere i internationale juniorturneringer. Vi glæder os til at følge Skovbakken.

Herrerne Pulje 3:

Det jyske lokalopgør mellem Randers og Århus 1900 endte med uafgjort 3-3. Begge hold er i høj grad præget af veteraner og det må have været både spændende og seværdigt for tilskuerne.

Den anden kamp i puljen endte med sejr til HRT over Hvidovre med 6-0.

Forrige artikelTwitter: Caroline Wozniacki kan bare ikke få nok
Næste artikelElitedivisionen Damer: Skovbakken imponerer
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.