Efter en lidt rodet første runde kamp var Caroline oppe imod en energisk spiller – den nye australier Daria Gavrilova, Dasha, som hun bliver kaldt, er en ilter spiller, der en gang imellem overreagerer . det gjorde hun også lidt i dag.

Det blev et opløftende syn. Linjespillet er blevet skarpt igen og både serven og forhånden viste klar forbedring, Caroline brød Gavrilova og kom foran 31. 5. part blev et eksempel på, at der stadig mangler lidt for Gavrilova brød tilbage. Caro var indstillet på at køre sættet hjem, så hun brød rent i 6 parti. Gavrilova skyder igennem, og i dag betød det en del fejl. Caroline kørte sættet hjem 63 og var klart dominerende i første sæt.

Caro bevarer momentum og kommer foran 20 efter et meget yderligt slag, der blev udfordret af Gavrilova, der dog accepterede dommerens forklaring, da pointet tildeltes Caroline. Fint sportsmanship af Gavrilova. Gavrilovas spil begyndte at falde sammen, selvom der kom pænt spil ind imellem. Caroline var dog sikkerheden selv og kørte sættet og kampen hjem 63.

Her et af de udbrud Gavrilova egentlig skulle have en reprimande for:

I morgen skal Caroline spille mod – ikke Simona Halep men – Elena Vesnina der stod for en af dagens mange overraskelser. Herunder følger en liste over nogle af de seedede spillere, der har forladt turneringen efter 2. runde:

[1] Angelique Kerber (GER) V Saisai Zheng (CHN) 57 16 placeret som #73
[2] Simona Halep (ROU) v Elena Vesnina (RUS) V 76 46 16 placeret som #118
[6] Belinda Bencic (SUI) v Coco Vandeweghe (USA) 46 26 placeret som #43
[7] Lucie Safarova (CZE) V Cagla Buyukakcay (TUR) 67 57 placeret som #162

Der er altså stadig en del rust blandt de øverste.
Seed 10, 12, 14, 15, 16 er ligeledes ude.