Gårsdagens TV-kamp mellem HIK og KB blev aldrig spændende, dertil var udholdet fra KB for dominerende i singlerne. Førstesinglen mellem HIKs polske islæt, Maciej Rajski og KBs Johannes Ingildsen blev TV-transmitteret på Sport Live og især første sæt blev der vist flot tennis og KB-spilleren viste vel sit bedste tennis frem, og satte sin modstander under stort pres med returer af højeste karat.

På fjerdesinglen havde HIK muligheden for på point, da Philip Hjorth efter klar dominans i første sæt lukkede sin modstander ind i kampen, og kun med nød og næppe fik hevet sejren hjem i MTB. 4-0 efter singlerne til KB og holdkampen var afgjort, men der var stadig point at spille om i doublerne. HIKs andendouble gjorde kort proces med KB-parret og førstedoublen blev tæt og spændende, men til sidst faldt den ud til KBs fordel.
KB cementerede sin førerposition i rækken, mens HIK vil falde tilbage i tabellen, når weekendens resterende opgør i 4. runde spilles.

HIK – KB 1-5

Resultater:
1. HS: Maciej Rajski – Johannes Ingildsen 26 46
2. HS: Valdemar Pape – Anders Grinderslev 57 36
3. HS: Thomas Kromann – Carl Emil Overbeck 36 46
4. HS: Christoffer Kønigsfeldt – Philip Hjorth 16 63 8/10
1. HD: Rajski/Kønigsfeldt – Ingildsen/Jonas Zacho Larsen 67 63 8/10
2. HD: Pape/Kromann – Overbeck/Grinderslev 62 64

Stillingen i Elitedivisionen efter at Birkerød er trukket ud

KB 25 (4 kampe)
HIK 12 (4 kampe)
HRT 11 (3 kampe)
Lyngby 8 (3 kampe)
Give 7 (2 kampe)
Århus 1900 4 (2 kampe)
Gentofte 3 (2 kampe)
Birkerød 0 (trukket)

Forrige artikelDH: HIK tager imod KB i dagens TV-kamp
Næste artikelTennisavisen – Maj 2022
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.