Kampene:
HIK – Holte 4-2

Efter de indrapporterede holdopstillinger fredag, så var der næppe mange der havde levnet HIK chancer i dette opgør. Men på kampdagen ændrede Holte sin opstilling, idet klubbens næststærkeste spiller, svenske Marina Yudonov, ikke var at finde på holdkortet. Holte var dog stadig klar favorit, men det holdt dog ikke længe, for da holdkampen skulle starte, så var klubbens bedste spiller, svenske Jaqueline Cabaj Awad, ikke mødt frem. Holte må dog have forventet, at hun kunne nå frem indenfor 15 min. som reglementet foreskriver, for holdet indleverede ikke en ny holdopstilling, og således startede de øvrige kampe til tiden. Men Jaqueline nåede ikke frem indenfor tidsfristen, og dermed tabte Holte førstesinglen. HIK førte 3-1 efter singlerne, men mon ikke det resultat bliver ændret til 4-0, da Holte jo har stillet ulovligt op ved ikke at ændre på holdopstillingen. Jacqueline nåede frem til doublespil og Holte vandt den ene af doublerne. HIK vandt meget overraskende kampen, og sikrede sig vigtige point i holdets bestræbelser på at overleve i rækken.

Kampene:
1. DS: Emilie Håkansson – Jacqueline Cabaj Awad w.o
2. DS: Maja Radenkovic – Sofia Samavati 1-6 2-6
3. DS: Emilie Just-Bomholt – Hanna S. Axelsson 7-6 4-6 12/10
4. DS: Berta Passola – Laura Alsing Juul 1-6 2-6
1. DD: Håkansson/Radenkovic . Awad/Laura Brunkel 6-4 6-2
2. DD: Passola/Cecilie Estlander . Samavati/Axelsson 6-7 6-2 4/10

HRT – Lyngby 2-4

Ud fra sidste weekends kampe, så var HRT favorit i dette opgør, men Lyngby-pigerne ville det anderledes og med Elenea Jamshidis flotte sejr over Johanne Svendsen på førstesinglen, og Natascha Schous udradering af Mathilde Tranberg på andensinglen, så åbnede mulighederne sig for Lyngby. HRT to 3. og 4. single, men Lyngby vandt overbevisende de to doubler og tog således en vigtig sejr ovenpå skuffelsen mod Fruens Bøge. HRT til gengæld kom gevaldigt tilbage på jorden ovenpå sidste weekends storsejr mod HIK.

Kampene:
1. DS: Johanne Svendsen – Elena Jamshidi 3-6 6-3 6/10
2. DS: Mathilde Tranberg – Natascha Schou 0-6 0-6
3. DS: Ida Hasselbalch – Charlotte Ellegaard 4-6 6-2 10/7
4. DS: Mille Mørk – Malene Stripp 6-3 6-2
1. DD: Svendsen/Mørk – Jamshidi/Schou 2-6 3-6
2. DD: Tranberg/Hasselbalch – Stripp/Sille Tranberg 2-6 2-6

Fruens Bøge – Gentofte 2-4

På forhånd var gæsterne fra Gentofte var klare favoritter, og skulle hjemmeholdet have en chance i opgøret, så krævede det nok to sejre fra holdets suverænt bedste spiller Anastasia Yakimova. Gentoftes Emilie Francati viste sig dog fra sin bedste side, da hun overraskende besejrede Yakimova. Og da Yakimova sad over på doublen så lå holdkampen til Gentofte. Gentofte ligner en sikker deltager i slutspillet, og Fruens Bøge, som dog fik to point i kampen, bør klare sig fri af nedrykning.

Kampene:
1. DS: Anastasia Yakimova – Emilie Francati 5-7 6-7
2. DS: Camilla Flintholm Jensen – Maria Jespersen 1-6 3-6
3. DS: Sille Larsen – Helena Francati 3-6 4-6
4. DS: Vanessa Timm – Ida Krause 6-3 6-2
1. DD: Jensen/Rasmine Storm – E. Francati/Jespersen 0-6 0-6
2. DD: Larsen/Timm – H. Francati/Krause 7-5 2-6 10/6

Birkerød – KB 2-4

Begge hold havde hårdt brug for en sejr ovenpå nederlagene sidste weekend, men selv om Birkerød i Karen Barritza råder over en af rækkens absolut bedste, så viste kampen at resten af holdet nok ikke har tilstrækkelig kvalitet til at spille med om slutspilspladserne. Karen vandt sine to kampe, men de øvrig vandt KB i overlegen stil og dermed bragte Frederiksbergholdet sig tilbage på slutspilssporet; Birkerød skal derimod fokusere på ikke at blive en del af bunden i rækken.

Kampene:
1. DS: Karen Barritza – Mai Grage 6-2 6-2
2. DS: Alisha Hussain – Karina Ildor Jacobsgaard 0-6 2-6
3. DS: Sarafina O. Hansen – Julie Noe 5-7 3-6
4. DS: Asta Ripperger – Rebecca Munk Mortensen 1-6 0-6
1. DD: Barritza/Hussain – Grage/Jacobsgaard 3-6 6-1 11/9
1. DD: Hansen/Ripperger – Noe/Mortensen 3-6 2-6

Stillingen i Elitedivisionen efter 2 runder:

Gentofte 9 point
HRT 8 point
Lyngby 7 point
Holte 6 point
Fruens Bøge 6 point
KB 5 point
Birkerød 5 point
HIK 4 point