Overraskelsen lurede en kort overgang efter førstedagen, men det blev altså ved kun at lure, for i sidste ende var russerne som forventet for stærke.

Frederik Løchte Nielsen var her til formiddag dansk tid oppe imod russernes stærkeste kort, Andrey Kuznetsov. Frederik kæmpede hårdt i første sæt som han tabte knebent 5-7. I andet sæt var overtog russeren mere og mere, blandt andet for Frederiks førsteserv svigtede ham. Og der var nærmest konstant breakbolde imod sig og sættet endte 3-6 i Kuznetsov’s favør.

I tredje sæt blev det endnu mere tydeligt at Kuznetsov styrede matchen. Selvom Frederik hele tiden var med i spillet kunne han ikke hindre Kuznetsov i at tage sættet 6-2.

Ikke desto mindre har Danmark bidt godt fra sig og er bestemt ikke blevet nedspillet som man kunne frygte.

I skrivende stund går kampen mellem Evgeny Donskoy og Martin Pedersen igang. Kampen desværre uden betydning da Rusland nu har sikret sig sejren.

Forrige artikelKlubnyt: Fruens Bøge Tennisklub deltager i HCA City Games der afholdes til august
Næste artikelITF Junior Brasilien: Francati og Hannestad klar til Banana Bowl
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.