Hvis man havde håbet på at Martin Pedersen kunne skabe sensationen, så blev det i håbet denne gang. Martin Pedersen der til daglig studerer jura og dermed ikke spiller fuldtidstennis var på forhånd ikke levnet mange chancer. Den moldaviske førstesingle Radu Albot som er nr. 187 i verden, hvor Martin Pedersen er nr. 758 lavede ikke mange fejl i kampen. Han formåede at holde boldene i spil og lod Martin Pedersen om at lave fejlene. Samtidig virkede Martins førsteserv ikke og så var den kamp i realiteten afgjort. Man lugtede dog lidt sensation i starten af kampen da Martin brød til 4-3, men derfra gik det kun en vej.

Martin Pedersen fortalte på det efterfølgende pressemøde at han ikke var tilfreds med sin præstation. ”Jeg følte ikke jeg ramte det niveau jeg kan. Jeg kan naturligvis ikke forvente at slå en spiller som Radu Albot, der virkelig er god til at spille bolden rundt. Jeg havde forventet en bedre præstation af mig uanset om jeg havde tabt eller vundet.”

Martin fortalte videre: ”Min førsteserv fungerede ikke rigtig og det var måske derfor jeg stressede i mit spil og mit normalt stærke våben, forhånden kom ikke til at fungere. Det var bare ikke i dag jeg spillede godt. Han var simpelthen bedre på dagen og der er ikke mere at sige om det.”

Nu er forhåbningerne bundet op til Frederik Løchte Nielsen der i den anden single skulle spille mod den normale anden single Maxim Dubarenco.

Forrige artikelWTA slutspil: Alle kneb benyttes for at deltage i Singapore
Næste artikelDavis Cup Kolding: ”Frede” udligner til 1-1
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.