I dagens double ved Davis Cup opgøret i Bramdrupdam Hallerne mellem Danmark og Moldova står Thomas Kromann og Frederik Løchte Nielsen overfor en stor opgave når de skal spille mod det moldavisk par, Radu Albot/Andrei Ciumac.

Man kunne tro at med den tidligere wimbledon mester i double, Frederik Løchte Nielsen, så er det en “walk in the park.” Men det bliver ingen let opgave. Men med en stærkt spillende Radu Albot (billedet) bliver det svært. Doublen er denne gang forandret hos Moldova. I deres seneste kamp mod Hviderusland dannede Ciumac par med Andrei Gorban og det var ikke nogen succes. Med Max Mirnyi i spidsen, der iøvrigt stadig er nr. 34 på double ranglisten fik det moldaviske par en tennislektion. Det blev så også den eneste kamp Moldova tabte.

Kom til Kolding og se Davis Cup. Det er en helt anderledes oplevelse at se det live. Har du ikke denne mulighed så følg det live på tennisavisens twitter profil www.twitter.com/tennisavisen. For yderligere oplysninger om Davis Cup opgøret læs på www.tennis.dk.

Forrige artikelITF turneringer: Danskere i kvalifikation i weekenden
Næste artikelDavis Cup Kolding: Dansk double spiller i verdensklasse og vinder doublen mod Moldova
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.