Eurosport 2 og Discovery+ dækker Davis Cup Finals fra torsdag. Knock-out kampe med Norge i Group I og Danmark i Group II kan følges på livestream

Når de 3 første puljekampe ved Davis Cup Finales indledes torsdag kl. 1600, sidder Anders Haahr Rasmussen og Michael Mortensen (billedet herover) klar til at guide seerne på Eurosport 2 gennem opgøret mellem Canada og Sverige i Group B, der afvikles i Madrid Arena i Spanien, hvor det 3. hold i gruppen er Kazakhstan.

Da truppen for de deltagende nationer blev offentliggjort var Canada uden tvivl storfavoritter i puljen, da både Felix Auger-Aliassime og Denis Shapovalov var blandt de udtagne, men de har efterfølgende begge meldt afbud, hvorved gruppen forekommer helt åben.

Mikael Ymer, Sverige
Foto: Sportsfotograf.com. – Mikael Ymer er Sveriges topnavn sammen med storebror Elias

Samtidig kan den første kamp i Group C i Olympiahalle i Innsbruch følges på Discovery+, hvor Peer Kaae og Sisse Folmøe kommenterer opgøret mellem 3. seedede Frankrig og Tjekkiet.
Selvom Frankrig er seedet, er Storbritannien uden tvivl favorit, da de råder over de suverænt højst rangerede spillere no. 12 Camron Norrie og no. 25 Daniel Evans samt en klasse-double med Joe Salisbury og Neal Skupski, der er henholdsvis no. 3 og no. 20 på ranglisten i double.

493861769MW00608_Day_One_Th
På billedet ses Daniel Evans fra Storbritannien ved Wimbledon 2014. Foto: Getty Images 2014

Discovery+ viser også opgøret fra Pala Alpitour Arena i Torino i Italien, hvor 4. seedede Kroatien indleder kl. 1600 mod Australien.
Den tredje nation i gruppen er Ungarn, og på papiret er det svært at udpege en favorit, men Kroatien har formentlig en lille fordel, da de råder over både no. 1 og 2 på double-ranglisten, Mate Pavic og Nikola Mektic.
Desuden er no. 30 Marin Cilic den højst rangerede i gruppen.

507846235MH00226_2014_US_Op
Marin Cilic (Photo by Streeter Lecka/Getty Images)

Det komplette program – herunder hvilke kampe der transmitteres på Eurosport 2 – fremgår af “Turneringer uge 47” herunder.
Resultaterne bliver opdateret i løbet af turneringen, hvor de 6 puljevindere og de 2 bedste 2’ere spiller kvartfinaler mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i næste uge, efterfulgt af semifinaler fredag-lørdag og finale søndag den 5. december.

Turneringer uge 47: Davis Cup Finals på Eurosport. Knock-out uden Torpe. Holger sidste top 100 skud

Udover transmissionerne på Eurosport 2 og Discovery+ kan samtlige kampe fra Davis Cup Finals endvidere følges på livestream på https://video.daviscup.com/.
På sidstnævnt link vises desuden Davis Cup “Knock-out” opgørene i World Gruop I fredag-lørdag i Oslo mellem Norge og Ukraine, samt – ikke mindst – i World Group II lørdag-søndag i Marrakesch mellem Marokko og Danmark.

Efter afbud fra både Holger Vitus Nødskov Rune og Mikael Torpegaard, ser opgaven en smule sværere ud, men i artiklen herunder henvises til den indbyrdes statistik mellem de 2 nationer, og her fører Danmark 2-1 efter 4-1 sejren i 2017.

Gode minder skal hjælpe Danmark på vej mod Marokko

Der findes forskellige typer abonnement, som kan vælges afhængig af, om man blot ønsker at følge en enkelt holdmatch eller alle kampe fra en runde.

Tie Package – €4.99
Hvis man kun ønsker at få mulighed for at følge Danmarks kamp i Marokko, kan man nøjes med at en “Tie Package” for et engangsbeløb på €4.99 – svarende til ca. 37 Dkr., hvorved man kan se alle kampene i opgøret.

Round Package – €7.99
Med en Round Package til €7.99 – ca. 60 Dkr. – får man adgang til at følge en hel runde, som omfatter opgør mellem flere nationer.

I begge tilfælde vil abonnementet efter den sidste kamp være gyldigt indtil 7 dage, hvor man har adgang til at gense kampene.

Yearly Subscription – €39.99
Med et årligt abonnement – som automatisk fornyes, hvis det ikke opsiges – kan man for €39.99 – ca. 283 Dkr. – få adgang til samtlige transmissioner fra både Davis Cup og Billie Jean King Cup (BJKC) på https://video.billiejeankingcup.com/.
Det er dog uvist, om sidstnævnte også omfatter kampe fra BJKC Europe/Africa Group I, hvor Danmark deltager i 2022. Hverken dato eller spillested er endnu offentliggjort.

 

Forrige artikelJuniorlandstræneren: Det går rigtig godt på flere fronter
Næste artikelKvindetennisdag 2021 på Eventyrøen
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.