Dramatisk finale hos kvinderne

Det blev “lige-ved-og-næsten” for Maria Jespersen, Gentofte, i kampen mod Hannah Viller Møller, HIK. Med eminent angrebstennis vandt hun første sæt og førte andet sæt med 5-3, og kunne serve kampen hjem; og det gik da også fint frem til 40-0 og dermed tre matchbolde, men så ramlede det for Maria, og Hannah brød til 4-5. I Hannahs næste serveparti tilspiller Maria sig yderligere to matchbolde ved stillingen 15-40, men igen formår hun ikke at lukke kampen, og det ender med at Hannah vinder sættet med 7-4 i tiebreak. I tredje sæt lykkedes Maria overhovedet ikke med at holde serv, det gør Hannah dog, og hun vinder således kampen med 5/7 7/6 og 6/3.
Flot af den 16-årige HIK-pige at komme tilbage fra en så håbløs position. Man havde dog ondt af Maria, som smed en sikker sejr på jorden; hun spillede bedst i de to første sæt og burde med sin erfaring have lukket kampen.
DM blev en stor succes for Hannah som vandt sin første senior DM-titel i single, og fredag vandt hun også titlen i damedouble sammen med klubkammeraten Emilie Vesten Håkansson.

Dramaet hos kvinderne fik man slet ikke i herrernes finale, for her sad førsteseedede Benjamin Hannestad, KB, fra kampens start på det hele, og han levnede ikke sin modstander andenseedede August Holmgren, Gentofte, nogen som helst chance. Det blev til en overbevisende sejr på 6/1 6/2, og dermed tog Benjamin sin første singletitel ved DM; dagen før havde han også vundet doubletitlen sammen med Christian Sigsgaard, Gentofte.

De to kampe afsluttede en fantastisk DM-uge i Hareskov-Værløse Tennisklub. HVT formåede på flotteste vis at skabe rigtig flotte rammer for mesterskabet, og det blev også værdsat af de mange tilskuere som ugen igennem mødte frem.

Forrige artikelDagens kampe søndag 13. august: Revancheopgør Wozniacki vs. Svitolina
Næste artikelWTA Rogers Cup: Er sjette gang mon lykkens gang?
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.