I uge 9 afviklede Danske Tennis Veteraner (DTV) individuelt inde DM, der i år har gjort et stort arbejde for at få flere, yngre deltagere (+35 og +40) til at deltage i mesterskaberne og det er lykkedes i stor stil.

De mange kræfter DTV har lagt i dette mesterskab, har i høj grad givet pote. Arbejdet omkring mesterskabet er lykkedes så godt, at de nu kan bryste sig af at have sat rekord i antallet af deltagere og antal kampe.

Når mesterskabet dertil har navne såsom Karina Jacobsgaard og Kasper Warming på deltagerlisten, er det ikke alene med til at løfte niveauet, men også interessen for tennissporten i Danmark.

I år har DTV dog måttet være “geografisk” kreative, eftersom mesterskaberne normalt afvikles i Rundforbihallen i Nærum. Det har betydet, at nogle af kampene skulle spilles i Hørsholm og Lyngby, men ikke desto mindre er mesterskaberne trods denne lille ændring forløbet efter planen, og det glæder naturligvis veteranværterne.

Kreativiteten stopper dog ikke her for DTVs vedkommende, da næste opgave på listen hedder seriøst evalueringsarbejde, hvor de skal forsøge at komme med nye idéer til, hvordan mesterskaberne kan gøres endnu bedre næste år.

Afslutningsvis ønsker DTV vinderne tillykke med mesterskaberne og takker samtidig alle deltagerne for god, sportslig optræden. Sidst men ikke mindst lyder en stor tak til de frivillige, der har været med til at give en hjælpende hånd, så mesterskaberne kunne gennemføres på bedste vis.

Næste store DTV mesterskab er ude DM, der i år starter til sommer, lørdag den 30. juli 2016.

Hvis du vil se resultater fra inde DM, skal du klikke på nedenstående link:
Resultater ved Individuelt inde DM 2016

Vil du vide mere om Danske Tennis Veteraner, ude DM eller se billeder fra DM inde 2016, skal du klikke her:
Danske Tennis Veteraner

Forrige artikelATP Miami Open: Velspillende Del Potro klar til Federer
Næste artikelITF Junior Corradino Paola: Clara Tauson sikkert i semifinale
Avatar photo
Kristina Loncar, 22 år, er en ambitiøs journaliststuderende fra Roskilde Universitet, der drømmer om at blive en dygtig sportsjournalist. Hun har spillet håndbold de sidste 12 år på eliteplan og som professionel i udlandet, men har sideløbende kastet sin kærlighed på tennissporten i en sådan grad, at hun nu med pen og blok i hånden ønsker at få en fod indenfor tennisverdenen som skribent for Tennisavisen.dk.