I weekenden blev 2. runde af DH-turneringen spillet, men her til morgen er der stadig kun få af resultaterne der er blevet indberettet til DTFs online; og der er simpelthen uacceptabelt, for ikke at bruge ordet skandaløst.

I Elitedivisionerne blev der lørdag spillet 12 holdkampe, og KUN 2! er blevet indberettet mandag morgen. Der findes vel næppe nogen sportsgren i Danmark, hvor resultatformidlingen fungerer så dårligt som hos Dansk Tennis Forbund.

Skal tennissporten vække interesse blandt medier, sponsorer og det tennisinteresserede publikum, så må det at kunne formidle resultater fra tenniskampe ikke være en hindring, men det er  desværre tilfældet.

Om det er indberetningssystemet der er for kompliceret eller referees som er dårligt uddannet må DTF selv afgøre, her fra skal der blot opfordres til at problemet bliver løst, og gerne hurtigt!

Forrige artikelFrederik vandt turneringen i Spanien
Næste artikelDanskere i udenlandske turneringer
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.