Det var en lettet Scabolcs Varadi, der kunne takke Marcus Gram Petersen for kampen. Ungareren havde netop besejret B93éren efter 3 timers indædt fight.

Når man ser på sejrscifrerne 2/6 6/1 6/0, skulle man ikke tro, at han havde grund til lettelse. For vist havde han tabt 1. sæt efter at Petersen havde presset ham i dybden og kostet ham rundt fra side til side. Come on 1 og 0 !? Men det var cifre, der gav et misvisende billede af de to sæt, en forrygende tenniskamp, hvor de to spillere så ud som om de hellere ville dø end at forlade banen som taber. Der var ingen lette point. Der var hjerte, vilje, ide og power i hver eneste udveksling. Det var slambang og tjubang på et højt plan, eder og forbandelser og vanvittige dueller, hvor bolden susede over netkanten 10, 20 og en enkelt ..26 gange, før pointet var afgjort.

Det var efter en halv times regnpause i 1. sæt, at Scabolcs løftede sit game og fik bedre fat i Petersens bolde. Hans træner havde set et eller andet som han havde formidlet videre i pausen. Scabocs var en anelse hurtigere på boldene, og returnerede dem med usvigelig sikkerhed. I 2. og 3. sæt var det Scabolcs, der ramte linjerne, og han satte stort set ikke en fod eller et slag forkert.

Første runde i KB´s internationale U16 turnering blev et udskilningsløb, hvor flere af de unge danske spillere: Christian Johannes Nørgård, Andreas Fürst, Vladimir Ristic, Arthur Berner Hansen, Claus Edvin Niels Holmen, Alexander Chalmer, Oliver Eliasen, Carl-Emil Overbeck, Marius Nyrop-Larsen, Gustav Theilgård, Oscar Sebber Gormsen, Frederik Skriver og Manuel Gade Krüger måtte forlade turneringen. Krüger humpende på et ben. Han vred om på højre fod og måtte trække sig i første sæt mod engelske Jonas Salem, der til daglig bor i og træner i Køge.

Skovshoveds Anton Lindquist Davidsen stod for an artig overraskelse, da han i fin stil besejrede 8. seedede Lennart Samstag (Tyskland) 6/1 6/4.

Øvrige resultater:

Mads Møller Haase (DK) vs Rafael Nunez Müller (Tyskland) 6/1 6/0

Christoffer Stengade (DK) vs Tobias Dreher (Tyskland) 6/3 4/6 6/1

Emil Okkels Jensen (DK) vs Fabian Labis (Tyskland) 6/2  6/0

Jesper Amdi Jørgensen (DK) vs Leon Grundström (Sverige) 6/1 6/3

Marcus Løvstad Gebauer (DK) vs Nikola Slavic 6/4 6/2

Christoffer Sander Nørby (DK) vs Donatas Brukitis (Litauen) 4/6 6/4 6/4

Martin Nygård Knudsen (DK) vs Oliver Eliasen (DK) 6/0 6/0

William Gormsen (DK) vs Fynn Lohse (Tyskland) 6/2 6/3

Oliver Michalic Lind Frederiksen (DK) vs Stefan Zorik (Sverige) 7/6(6) 6/3

Bertel Houmøller Klemmensen (DK) vs Michel Spillner (Tyskland) 6/4 6/4

Philip Quist Hyldedal (DK) vs Vladimir Ristic (DK) 6/1 6/1

Walter Vitus Bech Sørensen (DK) vs Andreas Fürst 6/4 6/1

Mads Tagensen (DK) vs Alberto Vergara (Canada) 6/3 6/3.

 

 

 

Forrige artikelChallenger Vancouver: Løchte vandt doubles Finalen i Canada
Næste artikelKlubportræt: Svaneke slår benene væk under dig
Claus Holmen
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.