Christian Sigsgaard fortsætter sejrsrækken og er i semifinale efter 2 sejre samme dag. Mikael Torpegaard tabte i kvartfinalen til 6. seedede

Kvartfinalen blev endestation for 1. seedede Mikael Torpegaard ved 2016 Saint Francis Health System ITA Men’s All-American Championships, da han i lørdagens 2. kamp tabte 2-6, 4-6 til 6. seedede Petros Chrysochos (Wake Forest).

Forinden havde Torpegaard i 1/8-finalen vundet 6-4, 6-3 over svenske Gustav Hansson (Ole Miss), som er seedet 9-16, hvilket afsluttede en sejrsrække på 5 sejre ved 10K turneringen i Helsinki og 5 sejre ved ATP Challenger i Columbus samt 3 kampe i den aktuelle turnering, så det blev således til i alt 13 sejre på stribe i single siden midten af august.

Mikael Torpegaard
www.sportsfotograf.com

Christian Sigsgaard er kun 2 sejre fra at opnå samme antal i den aktuelle turnering, hvor han med 4 sejre i pre-kvalifikationen og 3 sejre i selve kvalifikationen samt indtil nu 4 sejre i hovedturneringen er oppe på 11 sejre på stribe siden pre-kvalifikationen startede for en uge siden.

De 2 seneste sejre var lørdag, da Christian i 1/8-finalen vandt 6-3, 6-2 over Max Tchoutakian (Baylor), og få timer efter mødte han Florian Lakat (California), som er seedet 9-16, og her sikrede han sig sejr no. 11, da han med cifrene 6-3, 7-5 kvalificerede sig til semifinalen, hvor han søndag møder Hugo Di Feo (Ohio State), der i kvartfinalen vandt 5-7, 6-4, 6-3 over 4. seedede Tom Fawcett (Stanford)

Christian erkendte i fredags, at han var ved at være godt mør efter de mange kampe, og da han efter lørdagens kampe blev spurgt, om han var en smule træt, svarede han
Tror efter hver kamp, jeg kommer til at kravle rundt i den næste, men når først kampen er i gang, er det ikke så slemt faktisk. Bliver bare ved med at slide“.

Hvis Christian også skal nå 13 sejre på stribe, bliver han nødt til at vinde turneringen, men uanset om det bliver tilfældet eller ej, er der næppe tvivl om, at han helt fra starten har slået sit navn fast med syvtommersøm i de øvrige college spilleres bevidsthed.

Som tidligere nævnt kan man – mod betaling – følge kampene på court 1-4 på http://FloTennis.com, og man kan følge livescore fra alle baner på http://streamingtennis.com/Tulsa/dual.html.
Der er links til turneringen på http://www.itatennis.com/events/itanationalchampionships/mensallamerican.htm, hvor spilletider også vil fremgå.