Det er stort når nogle af verdens bedste doublespillere vælger at gæste Danmark. Champions Battle der arrangeres af F-reklame havde semifinalisterne fra de netop overståede ATP finale Horia Tecau, Rumænien og Robert Lindstedt, Sverige. Modstanderen var det dansk/engelske par Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray, England der vandt Wimbledon titlen i double i 2012.

Det blev en showkamp. Humøret var højt og deer blev spillet bolde man normalt ikke ser i de intense turneringskampe. På et tidspunkt missede Frederik Løchte Nielsen en let bold der røg i nettet og i græmmelse over det overlod han sinketcher til en af boldpigerne og lod hende spille med. Lindstedt var åbenbart lidt træt så han lod en anden af boldpigerne overtage hans plads. Jo, jo de hyggede sig og gav publikum det de kom efter, topunderholdning.

Resultatet som man nok ikke skal lægge alt for meget i blev en dansk/engelsk sejr på 4-6,6-4(11-9)

 

Forrige artikelITF Junior Mexico: August Holmgren imponerer
Næste artikelITF Junior Stavanger: Hillingsø vandt dansker mødet
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.