Frederik Løchte har indledt en ny turnering på græs, og han fik en god start mod en 22-årig ukendt ukrainer

I den forløbne uge tog Frederik Løchte Nielsen som omtalt i Tennisavisen hul på græs-sæsonen ved ATP Challenger turneringen i Manchester, hvor han efter 2 sejre i kvalifikationen og endnu en sejr i 1. runde blev sendt ud af (147) Rajeev Ram (USA), der i øvrigt selv nåede semifinalen, men måtte trække sig ved 1-1 i sæt mod 2. seedede (72) Sam Groth (AUS).

Der kommer altid en ny turnering i næste uge, og en af dem er ATP Challenger turneringen Aegon Surbiton Throphy, hvor Frederik deltager i kvalifikationen.
Lørdag skulle han måde Pavlo Zhukov (UKR), der har fået wildcard.

Zhukov har ikke nogen rangering hos ATP, og Frederik må erkende, at han aldrig havde hørt om den 22-årige ukrainer.
Måske er det en del af forklaringen på, at især 1. sæt blev temmelig jævnbyrdig. Frederik måtte afværge 3 break-bolde inden han kunne sikre sig sættet 7-5, hvorimod han i 2. sæt vandt mere overbevisende med 6-1.

Efter denne gode start kan Frederik afvente resultatet af kampen (76) Joe Salisbury (GBR) vs. (WC) (406) Alexander Ward (GBR), inden hans næste modstander er fundet.

Hvis det lykkes for Frederik at komme videre til hovedturneringen, kan der måske også i næste blive mulighed for at følge med på Livestream.

Forrige artikelTV Kampe weekend: French Open slutkampe på Eurosport
Næste artikelFrench Open: Serenas 20de titel i hus
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.