Frederik Løchte Nielsen har spillet sig i hovedturneringen ved Challengeren Lecoq Seoul Open efter sejr over Hong Chung 7-5, 4-6, 6-4.

Løchte stod mandag i kvalfinalen ved challenger turneringen i Seoul, modstanderen var den 22-årige koreaner Hong Chung. Løchte mødte op til opgøret med en indbyrdes statistik der sagde 1-0, da Løchte for fire år siden besejrede Chung i en Future turnering. Det blev til endnu en sejr, men denne gang var der meget spænding om udfaldet, som du ved selvsyn kan se, hvis du genser kampen via livestream.

Løchte skulle her til morgen have mødt britiske Alexander Ward som ligesom Løchte har været igennem kvalifikationen, kampen er dog blevet udsat grundet regn og Løchte får dermed en ekstra dag til at lade op til kampen. Løchte har mødt Ward en enkelt gang for fire år siden, hvor det blev til en sejr.

Mandag spillede Løchte Nielsen også double sammen med David O’Hare, men i modsætning til de foregående turneringer blev det dansk-irske par stoppet allerede i første runde. Cerretani J./Schnur M. J. vandt 6-2, 6-4 og Løchte kan derfor koncentrere sig fuldt ud om single