Frederik Løchte Nielsen fik igen bekræftet, at fremtiden tegner lys for Canadisk herre-tennis, da han tabte til 16-årig supertalent

Da 33-årige Frederik Løchte Nielsen for få måneder siden deltog i en række turneringer i Canada, kunne han på nærmeste hold følge to af Verdens absolut største talenter, Canadierne 16-årige Felix Auger-Aliassime og 17-årige Denis Shapovalov, der i mellemtiden er fyldt 18.

Løchte mødte Shapovalov i 2. runde i 25K turneringen i Gatineau, hvor teenageren vandt 6-3, 6-4, og i samme turnering tabte Løchte sammen med den Svenske Davis Cup spiller Isak Arvidsson 6-7(1), 4-6 i double til de to Canadiere.
Efterfølgende havde Løchte denne konstatering på Twitter

Lørdag mødte Løchte den yngste af de to teenagere i single i 1. runde af kvalifikationen ved FILA Seoul Open Challenger i Korea, og resultatet tyder på, at førnævnte konstatering ikke rammer helt ved siden af, idet Felix vandt 6-1, 6-4, hvilket han søndag fulgte op med endnu en sejr 7-6(5), 6-4 over 3. seedede no. 288 Max Purcell (AUS).

662959365JL00035_2016_US_Op
2016 Getty Images – Felix Auger-Aliassime

I sidste uge blev det også kun til en enkelt kamp for Løchte ved kvalifikationen i Gatineau, hvor han tabte 7-6(7), 2-6, 2-6 til no. 393 Lloyd Glasspool (GBR), hvilket han havde denne meget selvkritiske kommentar til på Twitter

Inden turen gik til Korea havde Løchte en meget åbenhjertig samtale med Jacob Panum, hvor han hudløst ærligt fortæller om han syn på tilværelsen, og hvilke bevæggrunde der ligger bag de valg, som han har foretaget – bl.a. med opbakning fra sin mor, som døde af kræft i en ung alder.

Det kan i høj grad anbefales at læse herom ved at klikke på linket herunder, samt at lytte til hele interviewet ved at klikke på linket til 3. episode af DR Sportens podcast, Illustreret Sport.