Frederik Løchte Nielsen skulle i dag forsøge at revanchere sidste måneds nederlag til israelske Amir Weintraub. Desværre for Løchte sejrede Weintraub 6-3, 3-6, 7-6(2).

Første sæt startede med et hurtigt brud til israeleren, og Løchte fik aldrig chancen for at bryde tilbage, så sættet endte 3-6. I andet sæt var historien den samme, dog blot til Løchtes fordel, og han kunne se sig selv vinde 6-3.

I tredje sæt kom Løchte bagud 1-5 og modstanderen kunne serve kampen hjem. Men med et comeback af dimensioner formåede Løchte at bringe balance i regnskabet og efterfølgende tvinge kampen ud i en tiebreak. Desværre for Løchte var han helt ved siden af sig selv i tiebreaken og hans flotte comeback blegnede lidt, efter at havde tabte tiebreaken 2-7 og derved kampen 3-6, 6-3, 6-7(2).

Løchte kan nu koncentrere sig om double, hvor han igen i denne uge spiller med irske David O’Hare. Når kampprogrammet foreligger, vil der blive lavet et link til livestream. Indtil da kan du nedenunder nyde Løchtes comeback fra dagens kamp, omend det ikke blev til sejr, er det et kig værd:

Forrige artikelITF Vero Beach: Efter tre sejre glippede kvalfinalen for Hannestad
Næste artikelPersonlig træner: Du skal pumpe jern, når du spiller tennis
Lars Ostenfeldt
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.