Ikke siden november 2014, hvor Frederik Løchte Nielsen i semifinalen ved Champaign Challenger slog Malek Jaziri, er det lykkedes ham at slå en spiller fra ATP´s top 100, dette blev der dog ændret på i dag.

I et første sæt hvor Løchte hurtigt bragte sig foran 3-0, inden Krajinovic fik reduceret til 3-1, herefter måtte Løchte afværge hele fem breakbolde, inden han på smukkeste vis med et servees fik afgjort partiet, 4-1.

Første sæt bød ikke på flere brud, men en yderst velspillende Løchte servede første sæt hjem, 6-3.

I starten af andet sæt var det dog ved at gå galt, ved stillingen 1-2, måtte Løchte afværge tre breakbolde, inden han kunne reducere, 2-2. Det blev ikke til flere breakmuligheder i sættet og kampen måtte derfor ud i tiebreak.

Krajinovic startede med at serve, men man skulle helt frem til stillingen 3-2, før det lykkedes en spiller at holde serv. Det var Løchte der foran 3-2, vandt sine to server og dermed skabte det bedst mulige udganspunkt for ham selv, 5-2. Krajinovic holdt sine server, men det gjorde Løchte også, så på første matchbold afsluttede han en god dag med et servees. Stillingen blev 6-3, 7-6(4).

Frederik møder nu 8. seedede Kenny De Schepper som slog russiske Andrey Rublev i anden runde. De Schepper har både i første og anden runde været i ude i lange tre sæts kampe, som måske kan blive en fordel.

Om lidt går kampen mellem Ramkumar Ramanathan og Adam Pavlasek igang, den kan du følge nedenunder, hvor der umiddelbart efter spilles Løchtes anden runde kamp i double, hvor han sammen med Johan Brunstrom møder Yoshihito Nishioka og Aldin Setkic.