Tirsdag kl. 1630 kan man følge med på Livestream, når Frederik Løchte Nielsen møder franskmanden Albano Olivetti i 1. runde af hovedturneringen

Tennisavisen kunne i forbindelse med omtalen af kvalfinalen, hvor Frederik Løchte Nielsen sikrede sig deltagelse i hovedturneringen ved Challenger La Manche i Cherbourg, fortælle at Løchte har indgået nyt sponsorat med Sergio Tacchini.

Allan Larsen fra Jac Company ApS har efterfølgende fortalt til Tennisavisen, at firmaet Primetime Nordic har distribution af Sergio Tacchini i Norden, og han har denne kommentar til aftalen

“Vi er utrolig glade for at kunne indgå dette sponsorat på Sergio Tacchini med Frederik. Frederik er en seriøs sportsudøver og en rolle model for mange unge tennisspillere.”

Han tilføjer desuden, at Frederik vandt Wimbledon i Sergio Tacchini, hvilket de håber kan gentage sig.

Frederik Løchte Nielsen
Foto: Modtaget fra Jac Company ApS

Løchtes single i 1. runde af hovedturneringen spilles kl. 1630 på Centrecourt mod no. 1344 Albano Olivetti (FRA), som har wildcard til turneringen.
Vinderen kan i 2. runde møde 1. seedede Filip Krajinovic (SRB), der er no. 98 på ATP-ranglisten, hvis han vinder over no. 157 Daniel Evans (GBR).

Da singlen spilles på Centrecourt, kan den følges på Livestream herunder, hvor man ligeledes kan gense nogle af mandagens kampe på samme bane, bl.a. doublen mellem 1. seedede Ken Skupski/Neal Skupski (GBR) og Aslan Karatsev (RUS)/Adam Pavlasek (CZE), som britterne vandt 6-3, 6-4.

Kl. 1900 er planen, at Løchte og Johan Brunstrom, der er seedet 2 i double, i 1. runde møder Gregoire Barrere/Quentin Halys (FRA). Kampen spilles på en bane uden TV-dækning, og derfor er det ikke muligt at følge kampen på Livestream.

 

Forrige artikelITF Junior Oslo: Kasper Elsvad ved at finde formen
Næste artikelChallenger Cherbourg: Løchte sejrer efter tiebreak gyser
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.