Caroline vandt som 16 årig Wimbledon juniormesterskabet. Der er nu gode chancer for at udfylde den ledige plads på kaminhylden med senior udgaven af Wimbledontrofæet.

Caroline har som senior været i 2 Grand Slam finaler i karrieren. Men det var i begge tilfælde på hard court baner, hun nåede så langt. Måske er tiden nu inde til et super resultat også på græs.

Men man skal dog også lige erindre sig, at de kun færreste WTA tennisspillere overhovedet vinder en Grand Slam titel i deres karriere. En ting er at kunne spille godt, noget andet er at kunne vinde 7 kampe i træk, ifølge sagens natur sædvanligvis med stigende sværhedsgrad i form af stærkere modstandere. Det kræver at alt omkring spilleren såvel på som udenfor banen går op i en højere enhed.

I året udgave af Wimbledon møder Caroline ungareren Timea Babos, #42 på verdensranglisten, i 1. runde. Babos har vundet en WTA titel i år, hendes 2. i karrieren, men har ellers ikke gjort meget væsen af sig. Det burde være en overkommelig opgave for Caroline.

2. runde modstanderen kan blive Sara Errani eller Tsvetana Pironkova. Errani er faldet ned som #74 efter at have været oppe i de højere lag på ranglisten i en periode, og har i en længere periode ikke rigtigt præsteret noget. Pironka p.t. #149 er en noget svingende spiller, der på en god dag kan gøre livet surt for selv de bedste. Errani får formentlig svært ved at matche Pironkovas noget mere offensive spil. Ingen af de to spillere burde volde Caroline problemer.

I 3. runde vil Caroline i givet fald efter seedningen møde 20 årige 29. seedede Daria Kasatkina, et af de unge talenter på vej. Men især 2 af de andre mulige modstandere Saisai Zheng #71 og Anett Kontaveit #37 skal man bestemt ikke afskrive på forhånd. Uanset det burde Carolines på sit nuværende niveau kunne spille sig videre.

I 4. runde vil Caroline efter seedningen kunne møde 12. seedede Kristina Mladenovic eller 24. seedede Coco Vandeweghe. Sloane Stepens p.t. nede som #328 er også en mulighed, der kan blande sig, medens såvel Pauline Parmentier #81 som Alison Riske #46, Tatjana Maria #93 Mona Barthel #50 eller en qualifier skal præstere en overraskelse for at blive Caroline evt. modstander. Mladenovic har i den senere tid fundet sit spil og må aspirere til at være den sværeste modstander.

Med 5. runde, kvartfinalerne, stiger ihvertfald på papiret truslerne. Her venter efter seedningen 3. seedede Karolina Pliskova, eller 16. seeddede Anastasia Pavlyuchenkova, 20. seedede Daria Gavrilova eller 30. seedede Shuai Zhang. Carolines onde ond Görges er også en mulighed, men den må nok betragtes som teoretisk. Caroline kan slå alle de 4 seedede spillere som på den anden side kan volde større eller mindre problemer. Hvis hun når så langt, kan dagsformen komme til at spille en væsentlig rolle især i forhold til Pliskova.

6. runde, semifinalerne, byder ifølge seedningen på 1. seedede Angelique Kerber,  7. seedede Svetlane Kuznetsova, 9. seedede Agnieszka Radwanska , 14. seedede Garbine Muguruza, 19. seedede Timea Bacsinszky, 23. seedede Kiki Bertens, 32. seedede Luzie Safarova. Caroline kan slå dem alle – eller det modsatte. Kerber, Radwanska og Muguruza er lidt under deres egen standard p.t, Bacsinszky, Bertens og Safarova muligvis på vej op i hierakiet. Alt i alt må Radwanska være ønskemodstanderen, men det er yderst tvivlsomt, om hun når så langt, som hun præsterer i øjeblikket. Næste “valg” må være Kuznetsova, som Caroline ofte har godt styr på. Bacsinszky, Bertens og Safarova synes måske ikke umiddelbart truende, men de kan være livsfarlige på en god dag.

7. runde finalen kan efter seedningen betyde et møde med 2. seedede Simona Halep, 4. seedede Elina Svitolina, 6. seedede Johanna Konta, 8. seedede Dominika Cibulkova, 10. seedede Venus Williams, 11. seedede Petra Kvitova, 13. seedede Jelena Ostapenko, 15. seedede Elena Vesnina, 17. seedede Madison Keys, 18. seedede Anastasija Sevastova, 21. seedede Caroline Carcia, 22. seedede Barbora Strycova, 25. seedede Carla Suarez Navarro, 26. seedede Mirjana Lucic-Baroni, 27. seedede Ana Konjuh, 31. seedede Roberta Vinci. Her har vi 2 af Carolines vaskeægte onde ånder: Venus Williams og Jelena Ostapenko, som må være de mest truende modstandere. Men Svitolina, Konta og Kvitova er næppe heller ligefrem ønskemodstandere for Caroline i en Wimbledon finale. De øvrige nævnte burde om ikke ligefrem være ønskemodstandere så dog noget i den retning, når der er tale om en Grand slam finalekamp.

Vejen er åben, muligheden er til stede. Caroline er i superform, er skadesfri, spiller p.t. karrierens bedste tennis, har spillet godt på græs, synes at have styr på tilværelsen i det hele taget. Alt i alt er mange forudsætninger for at nå langt i årets Wimbledon til stede, måske så langt som til at løfte trofæet. Der er dog lige 7 forhindringer på den anden side af nettet, der skal overvindes.