De tre “superliga” tennisspillere deltager for første gang længe i en og samme turnering.

I BNP Paribas Open, Indian Wells turneringen, kan vi få en forsmag på, hvorvidt de tre velkendte superstars vil være i stand til atter at dominere tennistoppen. Niveauet i toppen er bestemt ikke faldet, mens de har været fraværende, tværtimod. De etablerede spillere er blevet bedre tennisspillere – se bare Caroline – de unge håbefulde er særdeles velspillende, aggressive og modige, udfordrer i betydeligt omfang de etablerede. Kvaliteten er øget i toppen, som desuden er blevet meget bredere. Adskillige topspillere er nogenlunde lige gode, og laget under meget tæt på.

Carolines præstationer i Indians Wells. Antal spillede kampe og opnået resultat.

Caroline vandt trofæet i 2011 ved at besejre Bartoli i finalen. Hun har spillet finale ialt 3 gange. I de 2 andre finaler blev hun besejret af henholdsvis Sharapova og Jankovic.

Årets modstandere: Det kan blive spændende på mere end en måde.

Caroline sidder over i 1. runde. I 2. runde kan hun møde #40 Lesia Tsurenko, som lige har vundet turneringen i Acapulco, eller #54 Lara Arruabarrena., som hidtil ikke har præsteret det store i år, men kan være en sej modstander.
Efter seedningen vil modstanderen i 3. runde blive Anett Kontaveit (28).
I 4. runde siger seedningen Sloane Stephens (13) som mulig modstander. Et spændende alternativ er Viktoria Azarenka (WC). Men såvel Stephens som Azarenka kan meget vel få problemer med Daria Kasatkina (20), så man skal næppe taget for meget for givet.
Hvis Caroline når 5. runde, kvartfinalen, siger seedningen Caroline Garcia (7) eller Angelique Kerber (10) som mulig modstander.
6. runde, semifinalen, peger på Elina Svitolina (4), Venus Williams (8), Julia Görges (12) – eller Serena Williams.
7. runde, finalen, kan efter seedningen blive mod Simona Halep (1), Garbine Muguruza (3), Karolina Pliskova (5), Jelena Ostapenko (6) Petra Kvitova (9) Johanna Konta (11) – eller Maria Sharapova.

Hvem man tror, ønsker eller håber Caroline skal møde udfra betragtninger om på papiret lette eller mere udfordrende modstandere, er jo en skøns- og smagsag. Iøvrigt er det lidt svært at få øje på lette modstandere på Carolines vej også i denne turnering. Men alt er jo udnævnt til at være relativt.

Imidlertid kunne det være interessant og enestående, såfremt Caroline kommer til at møde alle tre tidligere superligaspillere på sin vej mod titlen: Azarenka i 4. runde, Serena i semifinalen og Sharapova i finalen.

Det er jo altid spændende, hvordan Caroline klarer sig i forhold til seedningen samt upåagtede spillere. Men skulle det forme sig således, at Caroline møder en eller flere af disse tre, tilføjes spændingsmomentet en yderligere dimension.

BNP Parisbas Open turneringen.

BNP Paribas Open (eller Indian Wells Masters) afvikles i byen Indian Well, beliggende i Coachella Valley nær Palm Springs, ca. 185 km øst for Los Angeles. Turneringen spilles i Indian Wells Tennis Garden, der blev opført i 2000. Stadium 1 er med sine 16.100 tilskuerpladser en af de største tennisarenaer.

Turneringen blev første gang afholdt i 1974 som en mindre Grand Prix turnering under navnet American Airlines Tennis Games. Den blev spillet i Tucson, Arizona. I 1976 flyttede turneringen til Coachella Valley-området, hvor den siden da er afviklet på flere forskellige anlæg. I 1976-78 blev den spillet i Mission Hills Country Club i Palm Springs, det næste par år i Rancho Mirage, derefter seks år i La Quinta, hvorefter den i 1987 flyttede til Indian Wells.

Turneringen, som afvikles i 7 spillerunder, rangerer lige under de fire Grand Slams. Hovedturneringen i single har deltagelse af 96 spillere, der ved lodtrækning fordeles i et skema med plads til 128 spillere, hvor de 32 seedede spillere er oversiddere i første runde.

Indian Wellls turneringen er populær. De seneste par år er turneringen hvert år besøgt af omkring 400.000 tilskuere. Også spillerne synes efter sigende godt om turneringen, hvor de forkæles under meget behagelige forhold.