Emilie Francati er fortsat med i Australian Open, hvor de øvrige danske juniorer er ude af turneringen i både single og double. Sammen med Emily Arbuthnott (GBR) er hun i kvartfinalen i double

Tirsdag spillede Emilie Francati og hendes makker Emily Arbuthnott (GBR) sig videre til kvartfinalen, da de besejrede 5. seedede Priscilla Hon (AUS)/Jil Belen Teichmann (SUI) 7-5, 7-5.

Tennisavisen har lånt ovenstående billede fra Gentofte Tennisklubs facebook. Det er Emilie ved baglinjen på billedet fra kampen.

Emilie og Emily spiller kvartfinale onsdag 5. kamp på Court 6 mod Xinyu Gao (CHN)/Olivia Tjandramulia (AUS), som vandt over det 1. seedede par Anna Blinkova (RUS)/Dalma Galfi (HUN) 7-6(5), 6-4.

I denne halvdel er eneste seedede par tilbage 6. seedede A. Bolsova Zadoinov (ESP)/Kathenne Sebov (CAN), som i deres kvartfinale møder Katharina Hobgarski (GER)/Greet Minnen (BEL), mens både 2. og 4. seedede fortsat er med i modsatte halvdel af lodtrækningen.

Christian Sigsgaard
Foto: Francati

Tennisavisen har også lånt dette billede fra Christian Sigsgaards 2. runde kamp, hvor han tabte til 14. seedede Stefanos Tsitsipas (GRE) 4-6, 3-6.

Christian skriver selv (ifølge klubbens facebook) at det bl.a. var hans returneringer der svigtede ham. Han følte ellers at han var godt med i kampen, men modstanderen var bare bedre på de afgørende bolde.

Det gik ikke bedre for (12) Mikael Ymer (SWE), der med sammen med Christian var eneste Skandinav, som var videre fra 1. runde. Den talentfulde 9. seedede svensker tabte 4-6, 6-1, 4-6 til (48) Sameer Kumar (USA)

Norske (40) Viktor Durasovic tabte i 1. runde 3-6, 4-6 til (89) Mandresy Rakotomalala (FRA)

Forrige artikelITF Palm Coast: Ørnø gav topseedet kamp til stregen
Næste artikelAustralian Open: Wozniacki no. 5 efter ny opvisning af Sharapova
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.