En af de kampe der var set hen til med spænding på dag 2 i Australian open var Caroline Wozniackis kamp mod Taylor Townsend. Townsend er en 18 årig tenniskomet på den amerikanske tennishimmel. Hun er venstrehåndet og har et varieret spil.

Townsend var i stand til at spille lige op med Caroline, der fik en god start og brød Townsends serv og førte 20, men Townsend brød straks tilbage og sættet fortsatte med at spillerne vandt deres serv og det endte i en tiebreak.

Her viste Caroline stor sikkerhed og vandt tiebreaken og dermed første sæt 76. Caroline havde en god første serv på 76% og få uprovokerede fejl:


Andet sæt startede med spil på højt niveau, hvor begge spillere havde svært ved at holde deres serv men fulgtes ad til 5te parti, hvor Caroline kæmpede sig tilbage i Townsends parti og fik det første serve gennembrud i andet sæt.

Begge spillere spillede tennis på et højt niveau med mange bolde der slikkede linjerne og varieret spil, så det var svært at bygge en god rytme op i spillet.

Townsend kunne ikke bryde tilbage, og det var tydeligt at se, at frustrationerne begyndte at bygge sig op og Caroline kom forholdsvis sikkert foran 52 ved at bryde Townsends serve endnu engang og kunne dermed serve matchen hjem.

God start for Caroline selvom hun selv sagde at der var noget i hendes spil der ikke fungerede optimalt. I alt havde Caroline 10 uprovokerede fejl og det var sammen med gode første server med til at knække Taylor Townsend.

Det ser godt ud for Carolines videre færd, selvom hun I næste runde skal møde Victoria Azarenka der vandt sin kamp mod Sloane Stephens tidligere i dag. Her statistik fra hele kampen og et sejrsbillede:

Forrige artikelITF Hamburg: Mathilde Tranberg ikke med Helmi, Hjorth og Katic i hovedturnering
Næste artikelAustralian Open: Video highlights fra første dag
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.