Kvartfinalen stod mod en kendt spiller sympatiske Carla Suarez Navarro 29 år, og i sin anden kvartfinale i Australian Open. Sidst hun nåede det var i 2016. Wozniacki har mødt Navarro 6 gange før på WTA turen, hvoraf 3 kampe på hardcourt er vundet af Caroline og så har Caroline vundet 1 gang på grus i 2015 og tabt 2 gange – sidst i Madrid sidste år. Navarro har en unik enhåndet baghånd som sit varemmærke. Det blev en spændende kamp i perioder, men burde have været overstået i to sæt. De brugte tre med Caroline som vinder 60 67 62 efter overbevisende spil i første og 3die sæt.

Spillerne på vej

Første sæt blev et sæt hvor Caroline viste sine mange talenter, og alt gik efter hendes hovede måske lige med tredie parti som undtagelsen. Navarro kunne slet ikke finde sit bedste niveau og Caroline kom ikke ned fra sit, så det blev 60 og et æg til at starte med, så det ku8nne vel ikke være så svært at vinde den kamp, men vi blev lidt klogere på sådan en påstand. Lidt fra første sæt:

Så står det 50

Tager første sæt 60 – så er morgenbrødet sikret

Andet sæt blev en mere brydsom affære. Første parti blev et langt parti, hvor Carla forsøgte at bryde Caroline, der holdt sin serv med besvær. Spillerne fulgtes derefter ad til stillingen 22, men man kunne fornemme at Carla ville være med i kampen, og Caroline var ikke så skarp som i første sæt, og lidt længere tilbage på banen. Caroline tabte således femte parti rent og Carla konsoliderede breaket, så der stod 24. Caroline holdt med besvær sit serveparti og brød derefter Carla, og så stod der 44 – Caroline tilbage på sporet. Det blev 54 og så var Caroline meget tæt på at afgøre kampen, da hun havde 30-40 i Carlas serv og dermed matchpoint. Carla overlevede og spillerne fulgtes ad til 66, hvorefter der skulle være en afgørende tiebreak. Det var Carla der vandt nervekrigen og dermed sættet 76. Her lidt fra andet sæt:

Så står det 22

Carla konsoliderer sit break

Fra 24 til 54

Woz spiller godt

På vej mod tredie sæt

Tredie sæt startede på et højt niveau, hvor spillerne holdt serv, indtil Carla skulle serve i 3die parti. Caroline brød med rigtig godt kontraspil. Caroline konsoliderede med et rent serveparti, og så stod det 31. Carla kom på 32 og gjorde hvad hun kunne i Carolines efterfølgende serveparti, men CAroline var tilbage på sit høje niveau og tog partiet 42. Så gik det stærkt og Carla måtte igen se et parti forsvinde, sammen med hendes kræfter 52, og Caroline kunne herefter serve kampen hjem. Andet matchpoint kom 47 minutter efter det første og tredje blev slutbolden til 62. I kan selv se hvor mange vindere og esser Caroline lavede. Helt klart en forbedring i forhold til starten af 2017, og man kan vel godt efterhånden kalde Caroline for Aceniacki. I semifinalen skal Wozniacki møde den belgiske i form spiller Mertens der har haft en rigtig god start i 2018. Hun fører således den virtuelle raceliste til Singapore foran Wozniacki.

Woz bryder

Umpiren til bolddrengene

Woz bryder igen

Sejren i hus 47 minutter efter første matchbold

Baneinterview

Kampstatistik – Aceniacki har gjort det igen 😉

Publikum synger Sweet Caroline

Lidt højdepunkter fra kampen