Den spanske gruskonge er nu kun en sejr fra endnu en titel i karrieren og en god optakt til Wimbledon, der begynder om nogle uger.
France v Czech Republic - Davis Cup World Group Semi Final
2014 Gisele Tellier

Franske delikatesser var ikke nok

Rafael Nadal, der er 1. seedede i ATP turneringen i Stuttgart stod i sin semifinale over for den 4. seedede franskmand Gael Monfils. De to spillere havde mødt hinanden 13 gange tidligere med 11 sejre til Rafael Nadal. Dermed vidste Gael Monfils, at det ville blive svært, og Rafael Nadal havde opskriften klar til sejr. Det var dog også Rafael Nadal, der fik mest ud af den opskrift, og sejrede til sidst i 2 sæt med cifrene 6-3, 6-4.

Finalisten til den 1. seedede Rafael Nadal biver serbiske Viktor Troicki, seedede 8. Han stod i sin semifinale over for Marin Cilic fra Kroatien, som han havde mødt 8 gange med 5-3 til Marin Cilic. Dog havde Viktor Troicki sejret de sidste 3 gange (hans eneste sejre), så han vidste, hvad der skulle til, og han havde Marin Cilic i sin hue hånd. Viktor Troicki sejrede da også efter at have gået hele distancen i en velspillet semifinale, som Viktor Troicki vandt med cifrene 6-3, 6-7(1), 7-6(2).