19 årige Alexander Zverev fortsætter sin fremgang, efter han i dag slog den forsvarende vinder Richard Gasquet 7-6(4) 6-3.

De to herrer ligger side om side på verdensranglisten, hvor tyske Zverev er nr. 21 imedens franske Gasquet er nr. 22.

Zverev startede stærkt og brød franskmanden i den første parti, men det blev tydeligt at Gasquet ikke ville opgive uden kamp, ved at tvinge Zverev til at ramme flere fejl i forhånden, lykkedes det senere at bryde tilbage til stillingen 2-2.

Zverev blev hurtigt mere og mere frustreret over, at han ikke var i stand til at fortsætte med at diktere fra baglinien, som han havde i starten af ​​kampen. Men begge spillere fortsatte med at serve godt og sættet måtte ud i tiebreak.

Zverev kom hurtigt komfortabelt foran, blandt andet via en fantastisk forhåndsvinder og selvom Gasquet forsøgte at lukke hullet sejrede Zverev 7-4

I starten af andet sæt førsøgte begge spillere endnu engang at styre begivenhederne fra baglinien og det blev ikke til en eneste breakbold frem til stillingen 3-4 hvor Gasquet skulle serve. Med fantastisk kølighed vandt Zverev pointet rent og kunne derefter serve kampen hjem.

Zverev kom foran 40-0, men formåede at misse alle tre matchbolde, inden han fyrede et es afsted som skaffede ham en fjerde matchbold. Denne gang svigtede tyskeren ikke og han endte med at vinde kampen 7-6(4) 6-3.

Tyskeren som vi også tidligere har beæret med et portræt her på tennisavisen er af mange spået en stor fremtid og er også på den såkaldte ‘NextGen’ liste over fremtidens stjerner. Selvom Montpellier kun er en 250 points ATP turnering lover resultatet godt for fremtiden og bakker folks forventninger op.

Ydermere har Alexander Zverev denne uge deltaget i double sammen med sin storebror Mischa Zverev og selvom de fik en walkover i første runde, så havde Alexander Zverev modsat sin finalemodstander også to doublekampe i benene hvilket gør sejren endnu flottere.

De førnævnte doublekampe lykkedes det brødrene at vinde, så efter Alexander havde fået lov at hvile efter singlesejren, gik han på banen med storebror og sikrede sig doubletitlen 6-4, 6-7(3) 10-7, da de slog Fabrice Martin og Daniel Nestor.

Det var den yngste Zverevs første doubletitel nogensinde, modsat storebror Mischa, som har et hav af sejre i mindre turneringer, samt tilbage i 2008 sejrede i både Halle og Tokyo sammen med Mikhail Youznhy.