Frederik Løchte Nielsen prøver i denne weekend at kvalificere sig til $100.000 challenger turneringen i Tiburon, USA.

I dagens kamp stod Frederik overfor Sekou Bangoura, USA der som nr. 500 i verden står 13 pladser over danskeren. Og som palceringerne antyder blev det en jævbyrdig kamp hvor begge spillere havde et hav af breakchancer. I første sæt alene havde de to spillere tilsammen 24 breakchancer. Det blev dog amerikaneren der vandt sættet med 7-5.

Det var nærmest en forvandlet Frederik der stemplede ind til andet sæt. Han nærmest blæste Bangoura af banen med 6-1.

I tredje sæt indfandt jævnbyrdigheden sig igen, hvor spillerne havde mange breakchancer mod hinanden. Men ved 1-2 hvor Frederik servede endte de mange breakchancer så endelig med et break til amerikaneren og han kom herefter på 5-2. Modløsheden indfandt sig lidt hos Frederik der i tredje sæt slet ikke fik førsteserven til at fungere og amerikaneren kunne række armene i vejret efter 6-2 i tredje sæt.

Desværre nederlag til Frederik. Dog venter der efter to ugers pause 3 indendørs turneringer på challenger niveau og venter. Stort held og lykke herfra.

Forrige artikelTV-kampe: ATP Shanghai hele ugen, WTA Linz fra tirsdag
Næste artikelWTA-Race: Stadig vigtige point på spil de sidste 2 uger før slutspil
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.