Benjamin Hannestad og han belgiske makker var meget tæt på at vinde 1. sæt, da de tabte til 4. seedet sydamerikansk par. Benjamins single debut på Challenger kan følges tirsdag på Livestream

På dette link – https://livestream.com/ATP – kan man som regel følge kampe på 2 baner fra de fleste ATP Challenger turneringer, hvilket også er tilfældet for Tempe Challenger, hvor Benjamin Hannestad kort efter midnat dansk tid mandag sammen med Michael Geerts (BEL) mødte 4. seedede Luis David Martinez (VEN)/Caio Zampieri (BRA).
Sydamerikanerne vandt kampen 7-6(6), 6-2, og den kan genses herunder.


Begge par holdt serv indtil 3-3 i 1. sæt, hvor sydamerikanerne var nede 0-40, og på den 2. break-mulighed bragte det dansk-belgiske par sig foran 4-3, men det samme skete i næste parti, hvor sydamerikanerne brød tilbage efter 0-40 og 15-40 i danskerens serv.
Sættet blev afgjort i tiebreak, hvor sydamerikanerne kom foran 5-1, men spændingen blev genskabt ved 4-5.
Sydamerikanerne havde derefter sætbolde ved 6-4, men begge blev afværget, hvorefter sydamerikanerne vandt de næste 2 bolde, og to sættet 8-6 i tiebreak.

I 2. sæt brød sydamerikanerne serven fra start til 1-0, og de holdt derefter serv til både 3-1 og 4-2, inden sydamerikanene med endnu et break bragte sig på vinderkurs ved 5-2, og de lukkede derefter sættet og kampen 7-6(6), 6-2.

Mandag blev kval-finalerne afgjort, og efter indplaceringen af vinderne i lodtrækningen blev det afgjort, at Benjamin på sin 20-års fødselsdag debuterer i single i ATP Challenger sammenhæng, når han i den 3. kamp efter kl. 1800 dansk tid møder no. 263 Jose Hernandez-Fernandez (DOM), der var seedet 1 i kvalifikationen, hvor han tabte kvalfinalen til no. 383 Daniel Elahi Galan (COL), men han kom alligevel videre som Lucky Loser.

Kampen mod Benjamin kan følges på Livestream herunder

Tennisavisen ønsker tillykke med 20-års fødselsdagen til Benjamin, som har besøg af familien, som både ser kampen og er med til at fejre den runde dag.

Forrige artikelITF Junior KB: Sensationel svensk sejr over 2. seedet dansker
Næste artikelITF Junior KB: Top-seedede danske piger udfordret af skrappe modstandere
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.