En af de helt store overraskelser ved denne uges ATP turneringer kom i Grand Prix Hassan II i Casablanca, Marokko. Det er en € 439,405 turnering.

Nr. 313 på verdensranglisten Lamine Ouahab og er fra Algeriet har hidtil imponeret i marokkanske turnering. Den 30-årige algerier slog højest overraskende Robin Haase, Holland (verdens nr. 88)  i første runde med 6-2,6-4.

Da så Ouahab stod overfor den topseedede spanier Guillermo Garcia-Lopez, som er nr. 24 på verdensranglisten, mente de fleste at der ikke var mere at hente for Ouahab. Men han ville det anderledes og gav den spanske kæmpefavorit en tennislektion på 6-3,6-3.

Idag stod Lamine Ouahab så overfor en anden spanier Daniel Gimeno-Traver, som er nr. 95 på verdensranglisten. Hvorvidt den 29-årige spanier havde lært af de andres nederlag skal vi ikke kunne sige, men han stoppede i hvert fald algerierens fremmarch ved at slå ham 6-4,6-3

De øvrige kvartfinaler ved turneringen i Marokko forløb således:

Martin Klizan, Slovakiet – Nicolas Almagro, Spanien 6-4,7-6(3)
Jiri Vesely, Tjekkiet – Aljaz Bedene, Slovakiet 6-1,6-4
Damir Dzumbur, Bosnien – Andreas Haider Maurer, Østrig 6-3,6-3

Forrige artikelTwitter: Andy Murray’s træner gravid
Næste artikelITF Junior Villena: Emilie/Emily i ny finale efter walkover. Slut i single
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.