Novak Djokovic, Serbien rundede med sejren i ATP turneringen BNP Paribas Masters i Paris en række milepæle i karrieren. I ATP 1000 turneringen vandt han først og fremmest over Milos Raonic, Canada imponerende med 6-2,6-3. Djokovic spillede nærmest en fejlfri kamp. Raonic der ellers har haft en lidt skuffende halvsæson sluttede i Paris med imponerende spil og en finaleplads. Vigtigst for Raonic var det nok at han med den fornemme præstation er klar til ATP finalerne i London der spilles fra den 9/11.

Med sejren i Paris vandt Djokovic kamp nr. 600 i karrieren og han rundede desuden 20 sejre på ATP 1000 niveau. Det er virkelig imponerede og man skal nu sammenligne serberen med de helt store, såsom Federer, Borg, Andre Agassi m. fl. for at det bliver jævnbyrdigt.

Endelig cementerede Djokovic sin position som verdens nr. 1 med sejren og det virker sandsynligt at Djokovic også ender som verdensetter. Dog kan Federer under helt utrolige omstændigheder stadig slutte som nr. 1. Men det er som sagt meget usandsynligt.

Forrige artikelATP Finalerne: De fantastiske 8 er klar til slutspil
Næste artikelATP Challenger Knoxville: Løchte overvinder brasilianer – igen
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.