David Goffin, Belgien har haft en fabelagtig sæson.  Den 23-årige belgier har vundet to ATP titler i år og er avanceret til en placering som nr. 28 på verdensranglisten.

Også i denne uge viste den formstærke belgier sig frem med lækker tennis. Der er et eller andet skrøbeligt over hans spil som får en til at tænke “sprødhed.” I ATP turneringen i Basel der har en præmiesum på €1.458.610 nåede Goffin finalen mod mægtige Roger Federer, Schweiz.

David Goffin havde på sin vej til finalen bl.a. slået den superservende Milos Raonic, Canada, men var alligevel chanceløs mod Roger Federer i dagens finale. Han tabte til en uhyggeligt spillende Federer der ser ud til at være i den form man kender ham fra de “mægtige år”, hvor den schweiziske superstjerne dominerede international herretennis totalt.

Federer vandt 6-2,6-2. Og når Federer vinder 93% af points på sine andenserver, så er det svært at komme ind i kampen, selv for en så omstillelig spiller som Goffin.

Det er sjette gang Federer vinder turneringen i Basel.

Forrige artikelWTA-slutspil: Caroline Wozniacki et mulehår fra VM-finale
Næste artikelWTA-Slutspil: Nådesløs Serena Williams tager revanche mod Halep og vinder slutspil
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.