ATP turneringen i Basel er netop gået i gang, den seks-foldige vinder og 1. seedede Roger Federer er klar til at forsvare sidste års finalesejr, hvor han slog David Goffin. Federer spillede sin første kamp i Basel, helt tilbage i 1998, hvor det blev til et nederlag mod Andre Agassi i første runde. Siden er det blevet til 6 titler, og en statistik på 56-9 i vundne kampe.

Federer møder Mikhail Kukushkin i første runde, Federer fører 2-0 i indbyrdes opgør, og kan med en sejr, sikre sig sin sejr nr. 1050 på ATP touren.

Af andre stjerner der deltager i Basel kan nævnes Rafael Nadal, som allerede har overstået sin første runde kamp. Nadal som stadig kæmper for at komme tilbage til tidligere tiders storform besejrede Lukas Rosol 16 75 764

Stan Wawrinka er 2. seedet, og møder i sin første runde kamp servekanonen Ivo Karlovic, i indbyrdes statistik fører Wawrinka 5-1.

Andre første runde kampe er også overstået, Adrian Mannarino besejrede Viktor Troicki 46 75 763.

Donald Young slog det lokale håb Henri Laaksonen 62 36 64.

I mandagens sidste overståede kamp, besejrede Dominic Thiem kvalifikationsspilleren Robin Haase 06 765 75

 

Forrige artikelDH inde damer gruppe 2 og 3
Næste artikelWTA: Flavia Pennetta bevarede chancen ved at vinde over Aga.
Lars Ostenfeldt
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.