Ved ATP turneringen i Acapulco, Mexico fortsætter Ryan Harrison med at imponere. Amerikaneren der blot er nr. 169 på verdensranglisten skulle op mod den kroatiske servebomber Ivo Karlovic.

Lad os slå fast med det samme. Det blev en fantastisk tenniskamp mellem to jævnbyrdige modstandere. I første sæt var 6.seedede Karlovic lige en spids mere skarp og derfor vandt han fortjent 6-4.

Andet sæt blev meget lige og der blev spillet nogle vidunderlige dueller blandt andet denne her:

Selvom Harrison tabte denne duel så begyndte den 22-årige amerikaner at få momentum og da andet sæt endte i en tiebreak var der ingen tvivl. Harrison vandt tiebreaken 7-0.

Tredje sæt blev en god gentagelse af andet sæt. Kampen bølgede frem og tilbage med masser af vinderslag og dueller på et meget højt plan. Og det hele endte med endnu en tiebreak. Harrison startede også denne tiebreak som lyn og torden og bragte sig foran 4-0. Men Karlovic lagde sig ikke ned og kom op på 3-4 og skulle serve. Her servede en kanonserv helt ud i Harrisons baghånd og stormede til nettet. Helt udstrakt returnerede Harrison en mirakel returning og Karlovic stod nærmest paralyseret ved nettet og så denne guddommelige returnering sætte ham til vægs.

Det hele endte med at Harrison vandt tiebreaken i tredje sæt med 7-4 og dermed vandt han kampen 4-6,7-6(0),7-6(4).

David Ferrer, Spanien der er seedet 2 bliver Harrisons modstander i semifinalen. Ferrer måtte dog kæmpe for semifinalen. Bernard Tomic Australien, hvis form er for opadgående gav spanieren hård modstand. Ferrer vandt dog 6-4,3-6,6-1.

Kei Nishikori, Japan, der er topseedet i turneringen vandt over Ukraines tennisstjerne, 5.seedede Alexandr Dolgopolov, med 6-4,6-4.

Japanerens modstander bliver Kevin Anderson, Sydafrika (seedet 4) Han slog Victor Troicki, Serbien med 3-6,6-3,6-3.

Forrige artikelNyt DTF e-magasin er nu online
Næste artikelWTA: Doha – Hvem ka’ – VIKA!
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.