David Ferrer, Spanien har fået en imponerende start på 2015. I $1.548.655 ATP turneringen i Acapulco, Mexico vandt David Ferrer over Kei Nishikori, Japan med 6-3,7-5. Udover Acapulco har Ferrer i år vundet turneringerne i Doha og Rio.

Ferrer kom hurtigt foran og tog første sæt 6-3. I andet sæt kom Ferrer foran 3-0 og mange troede at kampen stort set var afgjort. Men Nishikori kæmpede sig tilbage til 4-4. Selvom Ferrer igen brød til 5-4 var Nishikori hurtigt tilbage til 5-5. Kampen var ved at tippe til japanerens fordel. Men lige på det tidspunkt strammede Ferrer grebet om kampen og vandt som sagt andet sæt og kampen 7-5.

Ferrer producerede kun 9 vindere i kampen, så det var i høj grad Nishikoris 40 uprovokerede fejl til afgjorde kampen til spanierens fordel. Det er fjerde gang Ferrer vinder turneringen i det mexicanske der er en ATP 500 turnering.

 

Forrige artikelATP Buenos Aires: En tennis tango mellem Nadal og Monaco venter
Næste artikelWTA: Kuala Lumpur
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.