De to topseedede tabte begge i finalen

Søndag blev finalerne i KBs GPS-turnering afgjort, og noget overraskende var det den kun 13-årige Gentofte-pige, Clara Tauson, som løb med førstepræmien på 6.000,- kr. i kvindernes række; i finalen slog hun den topseedede Julie Noe fra KB med cifrene 7-6 og 6-1. En imponerende flot præstation af det unge stortalent, som i finalen viste at hun har tempoet til at følge med de bedste kvindelige spillere herhjemme.

Hos herrerne var det ligeledes et opgør mellem Gentofte og KB; den topseedede 18-årige Gentofte-spiller Christian Sigsgaard stod overfor den rutinerede Thomas Kromann fra KB.

Thomas havde grundet hans beskedne deltagelse i danske turneringer i 2015, ikke point nok til en seedning, men landsholdsspilleren viste stor styrke hele vejen frem til finalen.

Finalen blev en velspillet og yderst tæt kamp, som Thomas endte med at vinde 7-6 og 7-6. Dermed tog KBeren førstepræmien på 6.000,- kr. Begge spillere viste dog god form her kort tid før det danske Davis Cup hold skal udtages, og mon ikke begge spillere får positiv besked fra DC kaptajn, Kenneth Carlsen.

Forrige artikelChallenger Cherbourg: Løchte honorerer ny sponsor med sejr i kvalfinale
Næste artikelWTA Doha: Wozniacki videre på niende matchold
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.