De to topseedede tabte begge i finalen

Søndag blev finalerne i KBs GPS-turnering afgjort, og noget overraskende var det den kun 13-årige Gentofte-pige, Clara Tauson, som løb med førstepræmien på 6.000,- kr. i kvindernes række; i finalen slog hun den topseedede Julie Noe fra KB med cifrene 7-6 og 6-1. En imponerende flot præstation af det unge stortalent, som i finalen viste at hun har tempoet til at følge med de bedste kvindelige spillere herhjemme.

Hos herrerne var det ligeledes et opgør mellem Gentofte og KB; den topseedede 18-årige Gentofte-spiller Christian Sigsgaard stod overfor den rutinerede Thomas Kromann fra KB.

Thomas havde grundet hans beskedne deltagelse i danske turneringer i 2015, ikke point nok til en seedning, men landsholdsspilleren viste stor styrke hele vejen frem til finalen.

Finalen blev en velspillet og yderst tæt kamp, som Thomas endte med at vinde 7-6 og 7-6. Dermed tog KBeren førstepræmien på 6.000,- kr. Begge spillere viste dog god form her kort tid før det danske Davis Cup hold skal udtages, og mon ikke begge spillere får positiv besked fra DC kaptajn, Kenneth Carlsen.