Flere af de Danske deltagere var med i slutkampene, hvor det blev 2. plads til Johanne Christine Svendsen. Både Richard Biagiotti og Anna Tang var i semifinalen

Ved sidste uges Category 3 turnering TE Copenhagen 2017 i KB var der som tidligere omtalt et stort antal Danske deltagere, og flere af dem deltog også i Category 3 turneringen TE Birkerød 2017 i den forløbne uge.

U14 Piger

Johanne Christine Svendsen, som tilhører den yngste årgang 2004, var tæt på at sikre sig titlen i U14 Girls singles, da hun i finalen fulgte sin game-plan og førte 6-2, 4-2 40-15 i egen serv mod 1. seedede Elizaveta Morozova (RUS).
Et par “dumme” fejl var den lillefinger, som Russeren havde brug for til at komme tilbage i kampen, som hun derefter vandt 2-6, 6-4, 6-2.

Johanne Christine Svendsen, Elizaveta Morozova

Johanne havde på vejen til finalen vundet 6-2, 6-4 i 2. runde over Berta Passola (ESP), der i 1. runde vandt 6-3, 3-6, 6-3 over Dicte Ingildsen.
Derefter vandt Johanne 6-3, 6-3 over 12. seedede Laurel Polman (NED) i 1/8-finalen.
I kvartfinalen blev 2. seedede Anna Sofia Haseth (NOR) besejret 6-4, 6-3, og i semifinalen vandt Johanne 7-6(2), 6-7(4), 6-2 over 10. seedede Elisabeth IIla (EST).

Sidstnævnte havde i kvartfinalen vundet 6-4, 4-6, 6-2 over 3. seedede Charlotte Mosbæk Ellegaard, der forinden havde vundet 6-1, 3-6, 7-6(3) over Willemijn Van Mierlo (NED), der havde vundet 6-2, 6-0 i 1. runde over Sarafina Olivia Hansen, som havde wildcard.
Elisabeth IIla havde i 2. runde vundet 6-2, 6-0 over Emilie Just Bomholt, som i 1. runde vandt 6-3, 6-7(4), 7-6(5) over Carmen Skotner Saure (NOR).

14. seedede Anna Tang, der ligeledes er årgang 2004, tabte også til Morozova, som i semifinalen vandt 6-7(2), 6-1, 6-2 over Anna, der i kvartfinalen vandt 6-4, 6-2 over Zoe Du Pasquier Jensen, som forinden havde vundet 6-4, 6-0 over Arendse Honore i 1/8-finalen.
Arendse vandt i 1. runde 6-3, 6-4 over Kaede Tajima (JPN).

Morozova måtte også anvende 3 sæt, da hun i kvartfinalen vandt 6-1, 3-6, 6-3 over 5. seedede Divine Dasam Nweke, der i sidste uge var i finalen i KB.
Divine  vandt i 1/8-finalen 6-3, 6-2 over 11. seedede Michelle Weinstock (GER), der forinden havde vundet 6-3, 0-6, 7-5 over Rebeccca Munk Mortensen.
Rebecca havde wildcard, og hun vandt i 1. runde 7-6(6), 1-6, 7-5 over Anika Ouwejan (NED).
Divine havde i 1/8-finalen vundet 6-1, 6-2 over Olivia Lindestaf (SWE), som i 1. runde vandt 6-4, 6-2 over Frederikke Birn.

Morozova vandt i 2. runde 6-2, 6-3 over Caroline Dandanell Lindahl, som i 1. runde vandt 7-5, 6-1 over Andrea Lindem Heggeriset (NOR).

Christine Carlsen Schmidt var oversidder i 1. runde, og hun tabte derefter 2-6, 6-3, 2-6 til 15. seedede Sindija Manovska (LAT).

Natascha Schou vandt i 1. runde 6-4, 3-6, 6-2 over Augusta Birn, men i 2. runde måtte hun trække sig ved stillingen 0-4 i 1. sæt mod 4. seedede Sofie Siem (NOR), der i næste runde tabte til Anna Tang 3-6, 6-1, 1-6.
Anna havde forinden vundt 6-2, 6-2 over Felippe Gaba Hansen, der i 1. runde vandt 6-2, 4-6, 6-1 over Frida Krondell (SWE).

Olivia Thiemke vandt i 1. runde 6-4, 6-2 over Frida Weberman (SWE), hvorefter hun tabte 3-6, 4-6 til 7. seedede Ema Bubalo (CRO).

Melissa Zulkic tabte i 1. runde 1-6, 1-6 til Sayaka Ishii (JPN).
Daria Giurgiteanu vandt i 1. runde over Julie Højerslev, og derefter tabte hun 2-6, 3-6 til 16. seedede Alice Widell (SWE).
Victoria Ilena Andersen vandt 6-0, 6-1 over Julila Nekrasova (RUS), hvorefter hun tabte 0-6, 2-6 til 2. seedede Anna Sofia Haseth (NOR).

Der var Dansk vinder i U14 Girls doubles, hvor Divine Dasam Nweke sammen med Ananya Varak (GBR) var seedet 1.
I finalen vandt de 6-2, 6-1 over Elisabeth IIla (EST)/Sindija Manovska (LAT).

U16 Piger

Sidste uges finalist i KB, Ida Hasselbalch var seedet 1 og oversidder i 1. runde.
I 2. runde mødte hun Sofia Seron Pawlik, der i 1. runde havde vundet 61, 6-3 over Dalmy Paula (NED).
Det lignede den ventede favorit-sejr til Ida, som vandt 6-0 i 1. sæt, men kampen blev derefter vendt på hovedet, og Sofia vandt kampen 0-6, 6-0, 6-4.
I 2. runde sluttede det for Sofia, der tabte 0-6, 0-6 til 5. seedede Ine Soltveit Stange (NOR).

8. seedede Sofie Vindbrg Nielsen var oversidder i 1. runde og i 1/8-finalen vandt hun 6-0, 6-1 over Louise Flintsø, som i 1. runde havde vundet 6-2, 6-4 over Annika Hakovirta (FIN).
Sofie tabte derefter 4-6, 2-6 til Renee Van Bommel (NED)

De øvrige Danskeres resultater
Cecilie Lyttik vs. Marie Skarica (NOR) 4-6, 4-6
Katerina Norup Hansen vs. Klaara Nelander (SWE) 2-6, 1-6
Mathilde Brinch Sørensen vs. Renee Van Bommel (NED) 2-6, 3-6
Olivia Parsholt Beck vs. Emely Kahrs (NOR) 1-6, 2-6
Natasja Engelhardt vs. Issey Purser (GBR) 0-6, 2-6.

Vinder af rækken blev 2. seedede Sarah Mueller (GER), der i finalen vandt 6-3, 6-3 over 3. seedede Kyoka Kubo (JPN).

Ingen af Danskerne nåede til semifinalerne i double, hvor 4. seedede Kyoka Kubo (JPN)/Laurel Polman (NED) i finalen vandt 7-6(4), 6-2 over 3. seedede Emely Kahrs/Ine Soltveit Stange (NOR).

U14 og U16 Drenge

Som det var tilfældet ugen før i KB var flere af deltagerne hos drengene med til turneringen sammen med Euroelite Tennis, som havde nedenstående opslag på deres Facebook-side i løbet af turneringen.

Blandt deltagerne hos EuroElite var bl.a. 1. seedede Leo Borg (SWE) og 10. seedede Richard Biagiotti, som begge nåede semifinalen i U14 Boys singles.
Vinder af U14 blev 4. seedede Relya Komagata (JPN), der i semifinalen vandt 6-4, 4-6, 6-4 over Leo Borg.

I finalen vandt han 6-3, 6-2 over sin 5. seedede landsmand Taiyo Uenoyama (JPN), der i semifinalen vandt 6-4, 6-3 over Richard, der forinden havde vundet i kvartfinalen 6-1, 6-0 over Arthur O’Sullivan (IRL).
I 1/8-finalen vandt Richard 6-4, 6-4 over 7. seedede Adam Granath (SWE), og i 2. runde blev det 6-2, 6-3 over Xander Temming (NED).
Richard var oversidder i 1. runde.

David Francati, der havde wildcard vandt i 1. runde 6-1, 6-4 over Axel Eriksson (FIN), der kom med som Lucky Loser, og i 2. runde vandt David 6-3, 7-5 over Nicholas Miharu Bowles-Rokudo (JPN), der ligeledes var Lucky Loser.
Derefter vandt David i 1/8-finalen 6-2, 7-6(5) over Marco Ratchoff (SWE), inden han i kvartfinalen tabte 2-6, 0-6 til den 4. seedede Japanske finalist Reiya Komagata.

Julius Kostopoulos var ikke heldig med lodtrækningen, da han i 2. runde tabte 6-7(4), 3-6 til den Japanske vinder af turneringen, efter at han i 1. runde havde vundet 7-5, 6-3k over Nikolai Pran (NOR).

Victor Bech Frandsen vandt i 1. runde 6-3, 6-0 over Nils Magnusson (SWE), hvorefter han tabte 6-7(1), 2-6 til 12. seedede Itay Feigin (ISR).

15. seedede Caspar Jalili Mikkelsen var oversidder i 1. runde og i 2. runde vandt han 7-6(2), 6-4 over Mathias Langaard (NOR).
I 1/8-finalen vandt Caspar 1. sæt 6-4 over 3. seedede Adrian Luddeckens (SWE), som derefter trak sig fra kampen.
I kvartfinalen tabte Caspar til den Japanske finalist Taiyo Uenoyama 7-5, 6-7(5), 0-6.

Johan August Mottlau vs. Albert Porsmyr Hansen (NOR) 2-6, 1-6

I U14 double var Caspar Jalili Mikkelsen i finalen sammen med Dragos Giurgiteanu (ROU), og det Dansk-Rumænske par tabte 2-6, 4-6 til 1. seedede Reiya Komagata/Taiyo Uenoyama (JPN), der i semifinalen vandt 6-2, 6-2 over 3. seedede Asger Emil Ildor/Valdemar Frederik Pape.

I U16 singles fik 3. seedede Gustav Theilgaard ikke mulighed for at gentage finalesejren fra sidste uge i KB, idet han måtte trække sig fra semifinalen, hvor han skulle have mødt 1. seedede Adam Heinonen (SWE).
Gustav havde indledt meds sejr i 1. runde 6-4, 6-2 over Bart Nouws (NED) efterfulgt at sejr på 7-6(6), 3-6, 6-4 over Erik Eliasson (SWE), der havde været gennem kvalifikationen.
I kvartfinalen vandt Gustav 7-6(5), 6-1 over Nils Andersson (SWE), der også var videre fra kval.

5. seedede Marcus Gram Petersen vandt i 1. runde 6-2, 6-4 over Mattias Selde (SWE) og i 2. runde 6-3, 6-0 over Aron Ouwejan (NED), hvorefter han tabte 2-6, 3-6 til Adam Heinonen, der blev endelig vinder af rækken med finalesejr 6-4, 6-2 over Nikita Kolesnikov (GBR).

Resultaterne for de øvrige Danske deltagere:
Theodor Boisen vs. Raz Haviv (ISR) 2-6, 5-7
Tobias Bo Kudsk vs. (Q) Nils Andersson (SWE) 4-6, 0-6
(LL) Lucas Oliversen vs. (Q) Filip Ivarsson (SWE) 1-6 6-3, 5-7
[2] Felipe Mikkelsen vs. (Q) Joel Broberg Olsson (SWE) 1-6, 2-6

I 16 double var 1. seedede Tobias Bo Kudsk og Marcus Gram Petersen i finalen efter blot en enkelt sejr, da de var oversiddere i 1. runde og efter sejr i kvartfinalen 6-7(5), 6-2, [10-5] over Taki Adachi/Kousuke Yahiro (JPN) vandt de i semifinalen på walkover.

I finalen tabte de 2-6, 1-6 til 4. seedede Nils Andersson/Adam Heinonen (SWE)

Forrige artikelDagens kampe mandag 26. juni: Ostapenko på TV2 Sport fra Eastbourne
Næste artikelITF Rochester: Mikael Torpegaard indleder sommerferien med 2 titler