Fair Play stadion i Malmø lægger hver år baner til en storstilet tennisturnering. Turneringen har gennem årene tiltrukket mange danske spillere. Og der er tradition for dansk succes hinsidan.

Og succes blev det til, da søndagens finale i pigernes U12 blev til et rent dansk opgør. B93´s Zoe Jensen vandt sin semifinale 6/2 6/3 over Gentoftes Lucca Ingildsen. Mens Luccas søster, Dicte Ingildsen i sin semifinale imponerede ved at slå en af de bedste svenske spillere, Filipa Knezevic 6/2 6/2.

Efter Dicte Ingildsen havde taget første sæt 6/0 i finalen mod B93´s Zoe Jensen, syntes triumfen  at være inden for rækkevidde for den talentfulde Gentofte-spiller. Men Zoe var uenig. I tennis er det den, der vinder den sidste bold, der løber med det hele. Og Zoe tog andet sæt efter tæt fight 7/5. I tredje sæt satte hun trumf på med 6/1. Guld til Zoe Jensen, sølv til Dicte Ingildsen og bronze til Lucca Ingildsen.

I pigernes U12 blev det til mere dansk metal af den fineste slags, da Zoe og Dicte i finalen fejede det svenske par Falk & Larsson ud af banen med 6/1 6/1.

Og det var lige ved og næsten, at Zoe Jensen scorede hattrick med tre guldmedaljer, da hun kæmpede sig til  finalen i U14.  Men dér måtte hun se sig slået 4/6 4/6 af selv samme Filipa Knezevic, der havde tabt til Dicte Ingildsen i U12 semifinalen.

En imponerende flot turnering af den stærke og talentfulde B93ér, der søndag nåede at spille 5 kampe før de 3 medaljer var erobret.

Forrige artikelITF Vale Do Lobo: Søren Hess-Olesen fik 3 kvalkampe årets første ITF-optræden
Næste artikelTE U14 Stockholm: Elmer Møller klar til kvartfinale mod Leo Borg – på livestream
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.